campercursus

Caravantrekker.nl Over Caravantrekker Training Center Aanmelden & Contact Menu

Camperworkshop met Rij-instructie

Corona

In verband met COVID-19 volgen wij de richtlijnen van de overheid. Uw instructeur is al geruime tijd via de QR app te controleren. We stellen als voorwaarde dat u dat ook bent. Mondkapje wordt geadviseerd of is inmiddels verplicht.

We laten ons leiden door ons gezond verstand... Dat houdt in: bij klachten laten we ons testen (ook na gevaccineerd te zijn geweest) en we blijven vervolgens thuis indien positief. Wij hebben dan overleg met elkaar over de situatie en besluiten eventueel tot uitstel. Dat lossen we op, dat uitstel! Een verkoudheidje is dat pas als u zich heeft getest! Te beginnen met bijv. een zelftest.

Nieuwe 2022 data staan inmiddels op onze site! Zie hieronder.

Voor vragen (of her-aanmelden eerder geannuleerde danwel uitgestelde cursussen) neem contact op met Bert:

Mail bert@caravantrekker.nl of bel +31 (0)6 - 16 78 63 60


Onspannen kunnen rondzwerven en uw camper in elke lastige situatie beheersen is het doel van deze workshop.Overweegt u de aanschaf of huurt u binnenkort een camper dan is dit de ideale manier om kennis te maken met het rijden met een camper.

AandachtspuntenDe workshop is geschikt voor beginnende en meer ervaren camperaars. Door de individuele instructie wordt die aangepast aan uw niveau en ervaring. Heeft u (nog) geen camper (beschikbaar) dan kunt u ter plaatse voor de instructie een camper huren.

Opzet van de workshopDe groepsgrootte is beperkt tot maximaal twee of drie cursisten per instructeur, zodat er veel persoonlijke aandacht is. De instructierit maakt u individueel samen met uw bijrijder.

Instructie camper gedeelte

Speciaal voor huurders die bij Rentac een camper huren wordt het andere dagdeel een uitgebreide uitleg gegeven over (de werking van) de camper en de verhuurcondities door Rentac. Denk aan elektrische installatie, verwarming, sanitair, inboedel, verzekering et cetera. Het programma duurt dan vaak de hele dag waarbij een lunch inbegrepen is. Indien Rentac huurders die dag deelnemen kunt u ook als niet-huurder hierbij meelopen en informatie opdoen.Kosten

Workshop per chauffeur € 129,- *
Optie: Gebruik camper € 89,-

* Wenst uw partner ook zelf rijden als chauffeur krijgt u voor deze 2e aanmelding 25% korting! € 96,- Euro dus.

Speciale gunstige voorwaarden (prijzen) voor huurders bij Rentac - NederweertTijd en Plaats

Let op:
Er zullen in de periode eind april tot half oktober zelden campertrainingen worden georganiseerd, simpelweg omdat alle campers in die periode verhuurd en dus niet beschikbaar zijn. Maar in het voorjaar tot verderop in april worden altijd nieuwe datums gepland. Hou dus vooral aan het eind van (elk) jaar deze site in de gaten voor de laatste informatie!

Campertrainingen Nederweert in 2022:

 • Vrijdag 25 maart

 • Vrijdag 1 april

 • Zaterdagmiddag 23 april


 • Meer informatie

  Mail naar bert@CamperCursus.nl of bel Bert (cursuscoördinator): 06-16786360  Aanmelden

  Vul het aanmeldingsformulier in. (U komt op een algemene pagina vooral gericht op caravantrainingen, maar wees gerust, u kunt in de selectie kiezen voor Campercursus!)
  Vragen? Neem contact op met Bert Wijnen.


  Ga naar

  © 2004-2021 Caravantrekker Training Center